Main Menu

rtv-logo

agropartner poljoprivreda


 

 

poljoprivrednik-160x100

 

 

agroinfotel

 

DAN - Društvo agrarnih novinara
Da li je moguće odlaganje prodaje zemlje strancima ??? PDF Štampa El. pošta
Napisao Branislav Gulan   
sreda, 31 avgust 2016 12:10

Naša strategija o zadržavanju polјoprivrednog zemlјišta u rukama domaćih vlasnika mogla bi da se zasniva na preuzimanju pojedinih rešenja iz zemalјa EU, a stručnjaci preporučuju „slovenački” model. Srbija, i pored loše ispregovaranog Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP), još ima šansu da zaštiti svoje oranice od naglog upliva stranog kapitala.

Opširnije...
 
DAN na Agri PDF Štampa El. pošta
Napisao Jasna Bajšanski   
ponedeljak, 29 avgust 2016 12:32

Slovenačko ministarstvo poljoprivrede i na ovogodišnjoj Agri u Gornjoj Radgoni upriličilo je susret članova Društva agrarnih novinara i resornog ministra ove zemlje. Odgovarajući na pitanja novinara ministar Dejan Židan objasnio je kakva je trenutna situacija u agraru u EU i u Sloveniji. Otkupne cene poljoprivrednih proizvoda bile su u žiži interesovanja. Takođe je poručio da Srbija treba da ostane na putu pridruživanja EU kao i da će joj Slovenija u tome uvek pomoći.

Opširnije...
 
Poseta članova DAN sajmu AGRA u Gornjoj Radgoni PDF Štampa El. pošta
Napisao Branko Krstin   
ponedeljak, 29 avgust 2016 12:18


Članovi Društva agrarnih novinara DAN ove godine su, od 22.do 24. avgusta, boravili na studijskom putovanju u Sloveniji kao gosti tamošnjeg Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ishrane i Pomurskog sajma AGRA u Gornjoj Radgoni. Tokom ove ,devete uzastopne, posete članovi DAN su se posebno interesovali za slovenačka iskustva u sprovođenju zajedničke agrarne politike, kako bi svojim čitaocima, gledaocima i slušaocima mogli, sa lica mesta, najdirektnije, istinito i stručno da predstave najnovija zbivanja i trendove u toj važnoj privrednoj oblasti.

Opširnije...
 
«PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj»

Strana 9 od 152
 

Posetilaca

Imamo 39 gostiju na mreži

Prijatelji DANdaes