Main Menu

rtv-logo

agropartner poljoprivreda


 

 

poljoprivrednik-160x100

 

 

agroinfotel

 

DAN - Društvo agrarnih novinara
Zimska zaštita voćaka PDF Štampa El. pošta
Napisao Nikola Vejin   
ponedeljak, 19 septembar 2016 14:27

Od radova u voćnjaku tokom jeseni u dobroj meri zavisi kakva će biti sledeća godina. Zimska zaštita voćaka se sastoji od preventivnih i aktivnih mera. Tokom tog perioda se suzbijaju štetni insekti i bolesti koji prezimljuju u pukotinama na kori voća ili u ostacima na površini zemlje.

Tokom oktobra meseca se još obavlja berba jabuka ili na primer dunja. Za uklanjanje opalog lišća se ne mora čekati završetak kompletne vegetacije, ono se može uklanjati postepeno.

Opširnije...
 
Dani poljoprivrede u Kikindi PDF Štampa El. pošta
Napisao Dejan Budić   
petak, 16 septembar 2016 09:43

U okviru projekta Dani poljoprivrede Kikinda, udruženje poljoprivrednih proizvođača „Banatska lenija“ je i ove godine organizovalo manifestaciju „Moja bašta“.
Ove godine svoje proizvode predstavilo je 62 izlagača, počevši od primarnih proizvođača, preko proizvođača i distributera repromaterijala kao i udruženja.

Opširnije...
 
Utisci sa poljoprivrednog sajma AGRA PDF Štampa El. pošta
Napisao Nikola Vejin   
sreda, 31 avgust 2016 12:53

Sajmovi poljoprivrede su odlična mesta da se vide noviteti, upozna sa njihovim mogućnostima i da se ostvare novi kontakti. U tom smislu je AGRA koja se po 54 put održala u Gornjoj Radgoni pokazala kao odlično mesto.

Veoma mi je bilo interesantno što je na ovoj manifestaciji sve bilo podjednako zastupljeno, a postojala je i ujednačenost između zastupljenosti velikih i malih proizvođača. Najviše prostora na otvorenom je zauzela poljoprivredna mehanizacija.

Opširnije...
 
«PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj»

Strana 8 od 152
 

Posetilaca

Imamo 19 gostiju na mreži

Prijatelji DANdaes