Main Menu

rtv-logo

agropartner poljoprivreda


 

 

poljoprivrednik-160x100

 

 

agroinfotel

 

DAN - Društvo agrarnih novinara
Godišnja skupština pčelara PDF Štampa El. pošta
Napisao Nikola Vejin   
četvrtak, 19 januar 2017 11:13

Krajem decembra je održana godišnja skupština društva pčelara "Dunav " iz Apatina u banji "Junaković". Nakon skupštine je predavanje održao Slobodan Dolašević prenoseći svoja iskustva o radu na Novom Zelandu i oko organizacije rada na pčelinjaku.

Opširnije...
 
Obnova mehanizacije – jedan od prioriteta u 2017. PDF Štampa El. pošta
Napisao Vesna Jovanović   
petak, 16 decembar 2016 13:26

Gde se danas nalazi  nas poljoprivrednik sa svojom mehanizacijom?  Moze li da prati  trendove ili je upucen na  eksploataciju postojece  uglavnom izraubovane mehanizacije?Opširnije...
 
Održana Skupština DAN PDF Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
petak, 18 novembar 2016 10:14

Redovna godišnja Skupština DAN, trinaesta po redu od kada datira ovo novinarsko udruženje, protekla je u znaku afirmacije autohtonih proizvoda koji su deo  pokreta “Slow food Novi Sad“.
Učesnici tematskog dela Skupštine, Miloš Pajić iz Bačkog Petrovca, proizvodjač kulena od autohtone mangulice, Ljiljana Paušić Mojić iz sremskog sela Jazak, koja čuva tradiciju proizvodnje kozijeg sira, Miodrag Čupić, predsednik Društva pčelara” Jovan Živanović“ i Jovan Kuzmanović proizvođač vina sorte „Neoplanta“  istakli su značaj ovih, po kvalitetu, jedinstvenih proizvoda koji su potvrdjeni u Vojvodini a put pronalaze i do probirljivog evropskog tržišta.

 

Opširnije...
 
«PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj»

Strana 5 od 152
 

Posetilaca

Imamo 26 gostiju na mreži

Prijatelji DANdaes